Forza! nu ook in Velsen


Bron: Forza! Nederland

Forza! nu ook in Velsen
 
Hoofddorp. In navolging van het succes van Forza! in Haarlemmermeer zal Forza! ook meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen in Velsen. Onder aanvoering van het voormalig VVD-raadslid Beryl Dreijer zal Forza! IJmond een alternatief zijn voor met name teleurgestelde VVD-stemmers en PVV-stemmers. Forza! rekent op minimaal vijf raadzetels bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
 
Forza!-oprichter en fractievoorzitter van Forza! Haarlemmermeer Paul Meijer is erg blij met het feit dat de inwoners van Velsen en IJmuiden nu ook op Forza! kunnen stemmen. Het succes van Forza! in Haarlemmermeer krijgt hiermee navolging. Een trotse Paul Meijer: Ik wens Beryl Dreijer heel veel succes en ik heb vertrouwen in haar en haar ‘dreamteam’. Alle kandidaten van Forza! IJmond zullen het gedachtegoed van Forza! waardig uitdragen, maar wel met een eigen lokale kleur. Ik beschouw deze oprichting ook als een kroon op ons werk in Haarlemmermeer dat tot ver over de gemeentegrens wordt gezien”. 
 
Ondanks dat er vanuit meerdere gemeenten in het land belangstelling is geweest voor het Forza! concept heeft het bestuur van Forza! Nederland besloten om uiteindelijk alleen Forza! IJmond groen licht te geven. Forza! voorzitter Kees van der Linden geeft aan dat de initiatieven elders een te hoog afbreukrisico hadden. Forza! stelt hoge eisen aan het oprichten van andere Forza! afdelingen.
  
Nieuws:
 
 
Copyright 2016 Forza! Haarlemmermeer I All Rights Reserved I Hosting & Design door ABCnet