'Forza! kan grootste partij worden'


Bron: HCnieuws

HOOFDDORP – Forza! houdt er sterk rekening mee dat zij na 19 maart de grootste partij is in Haarlemmermeer. Dat zei lijsttrekker Paul Meijer vrijdagavond in De Beurs in Hoofddorp bij de presentatie van het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst van zijn partij.
 
Als Forza! inderdaad de grootste wordt, dan is Haarlemmermeer in elk geval verlost van de overmacht van de VVD, die er van Meijer zoals gebruikelijk flink van langs kreeg. Hij noemde de VVD in Haarlemmermeer 'verschrikkelijk links' en een partij die bitter weinig voor ondernemers doet. Volgens Paul Meijer is het Forza! geweest die de OZB-verhoging voor ondernemers heeft tegengehouden.
 
Speerpunten van Forza! zijn volgens nummer 2 Michel van Dijk het weren van windturbines, het stoppen van bezuinigen op de zorg en veel betere participatie van de burgers. “Er is een motie aangenomen om meer te vergaderen op locatie, maar daar is nog niks van terecht gekomen. Het wordt tijd dat de gemeenteraad eens uit haar ivoren toren komt.”
 
Forza! rekent op 7 tot 8 zetels en met een verliezend VVD zou de strijd om de eerste plaats wel eens spannend kunnen worden. Dat vooruitzicht stemde alle Forza!-kandidaten in De Beurs vrolijk, niet in de laatste plaats partijvoorzitter Kees van der Linden die er in zijn oranje colbert geen geheim van maakte het te betreuren ooit actief lid te zijn geweest van de VVD. 
Nieuws:
 
 
Copyright 2016 Forza! Haarlemmermeer I All Rights Reserved I Hosting & Design door ABCnet