nieuws
 

Politiek Café Forza! organiseert politiek café


Forza! Haarlemmermeer organiseert op vrijdag 11 mei een politiek café

Haarlemmermeer. Forza! Haarlemmermeer organiseert op vrijdag 11 mei een politiek café over de erfenis van Pim Fortuyn. Naast Marten Fortuyn zullen ook spindoctor Kay van de Linde en Tweede Kamerlid voor de PVV Fleur Agema aanwezig zijn om met elkaar en de aanwezigen te spreken over de politieke erfenis van Pim Fortuyn. Oud Rondom 10 presentator Cees Grimbergen zal op zijn unieke wijze leiding geven aan het debat.

Het politieke café zal worden gehouden in de Rustende Jager, Venneperweg 471 in Nieuw Vennep. De zaal is open vanaf 19:30 uur en het debat vangt aan rond 20:00 uur. De toegang is gratis en het wordt op prijs gesteld als u zich wilt aanmelden via onze aanmeldings pagina.

Op 6 mei is het 10 jaar geleden dat de populaire politicus in Hilversum werd vermoord. Pim Fortuyn heeft veel boeken geschreven en zijn politieke ideeën worden ook wel omschreven als het Fortuynisme. Forza! Haarlemmermeer is één van de weinige politieke partijen in Nederland die haar verkiezingsprogramma en partijfilosofie heeft gebaseerd op het Fortuynisme.

Nieuws:
 
 
Copyright © 2013 Forza! Haarlemmermeer I All Rights Reserved I Hosting & Design door ABCnet